Product was successfully added to your shopping cart.

Om PCXpress AB

PCXpress närmar sig nu 15 års erfarenhet av att tillhandahålla hård- och mjukvarulösningar som förenklar. Genom att hantera vårt eget lager och i stor utsträckning bedriva försäljning på internet kan vi minimera antalet mellanhänder och själv ha översikt av kedjan från tillverkaren till dig som slutkund. Detta innebär främst ett insatt och personligt bemötande från vår sida men även mer förmånliga priser.

Vi fäster stor vikt vid att endast sälja produkter som vi själva kan tänka oss att använda. Därför är vi villiga att lägga extra mycket tid på att söka upp de produkter som matchar dina behov. När du väljer att anlita oss får du därmed hjälp hela vägen.

Vi kan tillhandahåller helhetslösningar som tar dig från idé till fungerande koncept.

Bland vårt utbud av hårdvara hittar du ett brett sortiment som lämpar sig såväl för spelentusiasten som hemmakontoret eller den större firman. Vi saluför komponenter, kompletta dator och mycket mer.

Du kan även anlita oss för tjänster så som webbhosting och övriga molntjänster med förmånliga planer som kan anpassas efter de resurser som din verksamhet kräver, oavsett om du söker en mer driftsäker och anpassningsbar blogg eller en helt dedikerad server. Som en del av företaget finner du också Webbdesignhuset.se där vi utvecklar webb- och internettjänster efter dina särskilda önskemål. Vi kan tillhandahåller helhetslösningar som tar dig från idé till fungerande koncept.

Den enda uppgift som en säljare har hos oss är att säkerställa att du får den produkt du faktiskt vill ha. Våra ledord och nyckelbegrepp är ansvar, äkthet, kundperspektiv och personlig service.

Besök även gärna vår butik i Malmö!

Vi ser fram emot att ni kontaktar oss!

PCXpress AB orgnr: 559045-7791